کدو اسپاگتی
کدو اسپاگتی Spaghetti pumpkin یکی از ارقام متنوع کدو است که در شکل و اندازه های مختلف رشد می کند، پوست خارجی این کدو به رنگ زرد یا نارنجی بوده و تخم های نسبتا بزرگی درون آن به وجود می آید. بافت داخلی این نوع کدو زمانی که خام و نپخته است مثل سایر کدوها می باشد و وقتی که پخته می شود بافت داخلی آن به شکل ماکارونی یا اسپاگتی رشته رشته می شود.
کدو اسپاگتی به دلیل کالری کم و فیبر زیادی که دارد ممکن است به کاهش وزن و سلامت دستگاه گوارش کمک کند. در صورت فراهم بودن شرایط محیطی قابلیت رویش در اکثر مناطق آب و هوایی را دارد.
تکثیر :
تکثیر کدو اسپاگتی از طریق کاشت بذر امکانپذیر است. بدین منظور بعد از آماده سازی زمین زراعی به صورت جوی و پشته یا ردیفی که فاصله بین ردیف ها را ۱۵۰ سانتی متر در نظر گرفته می شود. بذرها را در عمق 2 سانتی متری و با فاصله 50 -40 سانتی متر کاشته و آبیاری انجام می گیرد. بعد از حدود 5 تا 8 روز جوانه ها شروع به رشد می کنند. جوانه زنی بذر کدو در دمای بالای ۱۵ درجه به راحتی اتفاق می افتد ولی بوته ها برای رشد نیاز به دمای بالای ۲۵ درجه نیاز دارد.
آبیاری :
کدو اسپاگتی برای رشد و نمو به آبیاری متوسط و منظمی نیاز دارد. منظم بودن آبیاری در طی فصل رشد باعث جلوگیری از ریزش گل و کاهش میوه بستن و نیز جلوگیری از ایجاد عارضه پوسیدگی طوقه و ریشه میگردد. بهتر است هنگام آبیاری آب بر روی برگ ها نریزد، ریزش آب بر روی برگ ها یا بارندگی ممکن است باعث ایجاد سفیدک پودری روی برگ های کدو اسپاگتی شود.
نور :
کدو اسپاگتی برای رشد ایده آل نیاز به آفتاب فراوان دارد و در خاک سرد به خوبی رشد نمی کند. بنابراین کدو اسپاگتی را زمانی بکارید که دمای خاک(در بیرون از گلخانه) حداقل 13 درجه ی سانتی گراد باشد.
دما :
کدو اسپاگتی به سرما حساس می باشد و برای رشد مناسب و عملکرد بهتر به دمای متوسط رو به بالا نیاز دارد. بذرها در دمای 13درجه سانتی گراد جوانه زده و برای رشد گیاه به دمای 25 – 30 درجه سانتی گراد نیاز است.
خاک :
خاک مناسب برای کاشت و رشد کدو اسپاگتی باییستی نسبتاً غنی و حاصلخیز، لومی و دارای زهکشی بالا می باشد.
.:: بذر کدو اسپاگتی در فروشگاه کشاورزی سعید به صورت بسته بندی های شرکتی عکس دار موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.