خمیر زئوزران (آنتی تارلو)

خمیر تدخینی زئوزران یا آنتی تارلو برای مبارزه با آفات چوبخوار تنه درختان میباشد. زئوزران را می توان برای دفع آفاتی از جمله کرم خراط(پروانه فری )و کرم جگری و انواعی از کرم های چوبخوار در درختان مثمر وغیر مثمر مانند گردو، سیب، گلابی،به، گیلاس، فندوق، بید مجنون و… مصرف کرد.

ماده موثره زئوزران خمیری است در آمده و از طریق تنفس لاروهای فعال را از بین می برد.

به محض مشاهده اولین نشانه های آلودگی به کرم خراط بر روی تنه ی درخت، باید درمان را با استفاده از این خمیر و تزریق آن به سوراخ ها شروع نموده و تمامی منافذ لاروی را تا کنترل کامل آفات با این خمیر بپوشانید.

آنتی تارلو همچنین با بستن سوراخ های ایجاد شده می تواند علاوه بر جلوگیری از خروج شفیره وحشره کامل، از تخمریزی و زمستان گذرانی آفات در سالهای بعد جلوگیری کند.

هر قوطی این محصول برای پوشاندن حداقل ۱۵۰ تا ۳۰۰ سوراخ لاروی در روی ۱۵-۴۵ درخت مناسب است.

برای این منظور برای هر سوراخ ۳-۱.۵ گرم از خمیر را با استفاده از ابزار مخصوص به داخل منافذ لاروی تزریق نمایید.


زئوزران یا آنتی تارلو چیست؟

زئوزران یا آنتی تارلو خمیری است تدخینی با خاصیت شیمیایی که مستقیما از ۳ طریق باعث کاهش خسارت آفت کرم خراط می گردد.

۱- زئوزران ، ۳-۶ ساعت پس از تزریق کاملا خشک و سفت می گردد و ورود و خروج آفات را غیرممکن ساخته و سیکل زندگی آفت را متوقف می کند.

۲- این خمیر، در داخل سوراخ های لاروی شروع به تصعید نموده و گاز حاصل از آن باعث سستی و نهایتا مرگ لارو کرم خراط می­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ گردد.

۳- ابن محصول ، با بستن سوراخ های موجود بر روی تنه درختان، مانع نفوذ آفات ثانویه چوبخوار و پوستخوار میگردد.

زئوزران مفیدترین روش برای کنترل آفاتی است که از قسمت چوبی تنه درختان تغذیه نموده و سوراخ هایی را بر روی تنه و شاخه ها ایجاد می نمایند و از خود بقایایی شبیه به خاک اره بجا می گذارند و به کرم خراط معروفند.

این خمیر را میتوان در تمامی فصول مصرف نمود ولی اثر آن در پاییز، زمستان، اوایل بهار و اواخر تابستان بیشتر است.