فلفل پاپریکا رنگی
فلفل پاپریکا Paprika pepper گیاهی است یکساله با ظاهری قلمی و گوشتی به رنگ قرمز و برگ های سبز رنگ به همراه گل های کوچک چند گلبرگی که گل های آن پس از گذشت مدت زمانی به میوه فلفل تبدیل می شود، دارد که از آن برای تازه خوری، آشپزی و از همه مهمتر برای تهیه ادویه استفاده می کنند. از باردهی بالایی برخوردار است.
تکثیر :
تکثیر فلفل پاپریکا از طریق بذر (غیرمستقیم از طریق کاشت نشاء) تکثیر میشود. برای کشت غیرمستقیم بستر کشت مناسب ( کمپوست، کوکوپیت و خاک باغچه) را در یک سینی نشاء با زهکشی مناسب ریخته، سپس جهت مرطوب شدن بستر آبیاری انجام می گیرد، بذر فلفل بر روی بستر خاک قرار داده و روی آن با لایه نازکی از کود پوشانده می شود (عمق کاشت 6/ 0 تا 1 سانتی متر) و در نهایت گیاه را آبیاری و تا زمان جوانه زنی مرطوب نگه داشته می شود، لازم به ذکر است که دمای جوانه زنی بین ۲۱ تا ۳۵ درجه سانتی گراد است و بعد از حدود ۱۰ الی 14 روز جوانه ها شروع به رشد می کند. بعد از اینکه نشا به ارتفاع 10 تا 12 سانتیمتری رسید آن را به زمین اصلی منتقل کرده و به فاصله 20 تا 40 سانتیمتراز همدیگر نشا کاری انجام می گردد. و بعد از حدود 60 تا 120 روز برداشت فلفل پاپریکا شروع می گردد.
نور :
فلفل پاپریکا به مکانی با نور آفتاب کامل حداقل 5 تا 7 ساعت نور کاملنیاز دارد. البته قادر به تحمل سایه ی جزئی نیز می باشد.
آبیاری :
فلفل پاپریکا برای رشد مناسب به آبیاری متوسط و منظمی نیاز داردبطوری که آبیاری بیش از حد موجب گندیدن گیاه می شود.
دما :
دمای مناسب برای رشد مطلوب فلفل پاپریکا دمای 27 تا 32 درجه سانتی گراد می باشد.
خاک :
بهترین ترکیب خاکی برای رشد فلفل پاپریکا ترکیب خاکی پیت ماس یا کوکوپیت و یا ترکیب خاک برگ یا کودحیوانی + خاک باغچه می باشد. PH خاک مناسب برای کاشت فلفل ۵٫۵ تا ۶ (کمی اسیدی) است.
.:: بذر فلفل پاپریکا رنگی در فروشگاه کشاورزی سعید هم به صورت فله ای (برای حجم بالا) و همچنین بسته بندی های شرکتی عکس دار موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.