خیار
خیار Cucumber گیاهی است یکساله از جمله خیار های قلمی در سایز متوسط و با طعم خوش و خوشمزه به رنگ سبز می باشد که برای تازه خوری و تهیه سالاد مناسب است. خیار از جمله مفیدترین صیفی جات برای کمک به هضم غذا می باشد که از آن جهت تصفیه خون و رفع عطش استفاده می شود.
تکثیر :
خیار از طریق بذر به صورت مستقیم و غیر مستقیم تکثیر می یابد به این منظور بعد از هموار سازی زمین مورد کشت، در اوایل بهار بعد از اتمام سرمای زمستانه، بذر ها را قبل از کاشت به مدت 12 تا 24 ساعت خیسانده و در عمق 3 سانتی متری و فاصله 15 تا 20 سانتی متری از هم در ردیف های با فاصله 2 متری از همدیگر کاشته و تا قبل از جوانه زنی بایستی همواره آبیاری صورت گیرد تا خاک بستر خشک نشود. بعد از حدود 3 تا 6 روز جوانه ها شروع به رشد می کنند. و در نهایت بعد از 100 تا 120 روز قابل برداشت می باشند.
نور :
خیار برای رشد ایده آل نیاز به آفتاب کامل و طولانی و گرما در طول روز دارد. (حداقل ۵ ساعت نور مستقیم خورشید).
آبیاری :
خیار برای رشد مطلوب به آبیاری متوسط و منظمی نیاز دارد و نسبت به تنش آبی حساس است. حدالمقدور سعی شود هنگام آبیاری برگ ها خیس نشوند، زیرا خیس شدن برگ ها باعث ایجاد بیماری های قارچی زیادی می شود
دما :
دمای مناسب برای جوانه زنی بذر خیار ۲۱ تا ۲۸ درجه سانتی گراد می باشد. همچنین دمای مناسب برای رشد خیار 20 تا 32 درجه سانتی گراد می باشد.
خاک :
خاک مناسب برای کشت خیار بایستی غنی و حاصلخیز با بافت متوسط شنی ، لومی و دارای زهکش خوب می باشد، جهت غنی کردن خاک مورد کشت می توان قبل از کاشت به زمین مقداری کود دامی پوسیده اضافه کرد.
.:: بذر خیار قلمی در فروشگاه کشاورزی سعید هم به صورت فله ای (برای حجم بالا) و هم به صورت بسته بندی 5 گرمی برای 1 متر مربع و همچنین بسته بندی های شرکتی عکس دار موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.