خیار اصفهان
خیار اصفهان Cucumber گیاهی است یکساله از جمله خیار های قلمی در سایز متوسط و با طعم خوش و خوشمزه به رنگ سبز می باشد که برای تازه خوری و تهیه سالاد مناسب است. سایز آن نسبت به بقیه خیارهای موجود در بازار کوچکتر است و در اصطلاح تپل تر است.
تکثیر :
خیار اصفهانی از طریق بذر به صورت مستقیم و غیر مستقیم تکثیر می یابد به این منظور بعد از هموار سازی زمین مورد کشت بصورت جوی پشته به فاصله 100 تا 150 سانتی متری از هم، در اوایل بهار بعد از اتمام سرمای زمستانه، بذر ها را قبل از کاشت به مدت 12 تا 24 ساعت خیسانده و در عمق 5/1 تا 2 سانتی متری و فاصله 50 تا 60 سانتی متری از هم کاشته و تا قبل از جوانه زنی بایستی همواره آبیاری صورت گیرد تا خاک بستر خشک نشود. بعد از حدود 5 تا 8 روز جوانه ها شروع به رشد می کنند. و در نهایت بعد از 100 تا 120 روز قابل برداشت می باشند.
نور :
خیار اصفهانی برای رشد ایده آل نیاز به آفتاب کامل و طولانی و گرما در طول روز دارد. (حداقل ۵ ساعت نور مستقیم خورشید). خیار اصفهانی نیم سایه را نیز تحمل می کند.
آبیاری :
خیار اصفهانی برای رشد مطلوب به آبیاری متوسط و منظمی نیاز دارد و نسبت به تنش آبی حساس است. حدالمقدور سعی شود هنگام آبیاری برگ ها خیس نشوند، زیرا خیس شدن برگ ها باعث ایجاد بیماری های قارچی زیادی می شود.
دما :
دمای مناسب برای جوانه زنی بذر خیار اصفهانی ۲۱ تا ۲۸ درجه سانتی گراد می باشد. همچنین دمای مناسب برای رشد خیار اصفهانی 22 تا 32 درجه سانتی گراد می باشد.
خاک :
خاک مناسب برای کشت خیار اصفهانی بایستی غنی و حاصلخیز با بافت متوسط شنی و دارای زهکش خوب می باشد، جهت غنی کردن خاک مورد کشت می توان قبل از کاشت به زمین مقداری کود دامی پوسیده اضافه کرد.
.:: بذر خیار اصفهان در فروشگاه کشاورزی سعید هم به صورت فله ای (برای حجم بالا) و هم به صورت بسته بندی 200 و 100 عددی و همچنین بسته بندی های شرکتی عکس دار موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.