بیبی اسفناج
بیبی اسفناج Baby Spinachیا بچه اسفناج بومی مدیترانه است که یکی از پر طرفدارترین سبزی ها در دنیا می باشد.این گیاه در دسته سالم ترین غذاهای گیاهی به واسطه ارزش غذایی زیادی که نسبت به سبزی های هم خانواده خود دارد می باشد.علت محبوبیت سبزی بیبی اسفناج بخاطر برگهای لطیف و ملایمی که نسبت اسفناج معمولی دارد است.
این گیاه کوچک و دوست داشتنی از اسفناج معمولی شیرینتر و تردتر است و ارزش غذایی بالاییتری نسبت به آن دارد. بیبی اسفناج را میتوانید به صورت تازه و به عنوان جایگزین دیگر سبزیجات در سالادها و انواع ترکیبات سبزیجات مصرف کنید. همچنین میتوانید در مراحل پخت انواع غذاها از این سبزی کوچک استفاده کنید.
تکثیر :
تکثیر بیبی اسفناج از طریق کاشت بذر میباشد به این صورت که بذور اسفناج را در ماههای شهریور و مهر کشت می کنند و محصول آن را در اوایل بهار برداشت می نمایند. اسفناج را اگر در بهار بکارند ، پس از سبز شدن بوته ها در زمانی اندک به بذردهی می نشیند و صرف خوراکی ندارد. برای کشت اسفناج زمین مورد نظر را ابتدا شخم زده و سپس با دیسک و ماله هموار می سازند. بذرها را به صورت ردیفی یا دستپاش (فاصله کاشت در روش خطی 30 سانتیمتر با فواصل بوته ای 10 سانتیمتر بر روی خطوط کشت) کشت کرده و سپس بلافاصله آبیاری انجام می گیرد. دوره رشد اسفناج 60-40 روز است.
نور :
بیبی اسفناج برای رشد ایده آل به آفتاب کامل (حداقل 6 تا 8 ساعت نور مستقیم خورشید در روز) نیازمند است.
آبیاری :
بیبی اسفناج جزو گیاهانی می باشد که در برابر خشکی خاک مقاوم هستند. منتهی بالا بودن رطوبت خاک بستر باعث سبز شدن جوانه های اسفناج می شود. به همین دلیل زمان جوانه زنی بایستی میزان آبیاری زیاد شود. پس از رشد گیاه، آبیاری را به 2 الی 3 بار در هفته کاهش دهید و باید در طول دوره رشد در زمین های خشک اقدام به آبیاری نمود. آبیاری علاوه بر اینکه مقدار محصول را افزایش می هد گل دادن قبل از موعد گیاه را نیز به تاخیر می اندازد.
دما :
بیبی اسفناج هر چند که به آب و هوا حساسیت زیادی نشان نمی دهد. معمولا در مناطق گرمسیری در فصل پاییز و در مناطق سردسیری در فصل بهار کاشته می شود. دمای بهینه اسفناج برای رشد جوانهها 20 تا 40 درجه است و مناسب برای فصل خنک می باشد. لازم به ذکر است که درجه حرارت زیاد باعث تلخ شدن مزه اسفناج می شود.
خاک :
مناسب ترین خاک برای کاشت بیبی اسفناج بخاطر ریشه عمیقی که دارد، خاک های نم دار لومی عمیق و هوموس دار می باشد که ریشه گیاه توانایی نفوذ به آن را دارا باشد. از این رو زمین های کم عمق و غیر قابل نفوذ چندان مناسب کاشت اسفناج نیستند. زمین های شنی و سبک نیز باعث پایین آمدن بازده گیاه می شوند و زمین های رسی سنگین نیز در نهایت منجر به تولید محصول با کیفیت نخواهند شد. اسفناج در برابر خاک های شور و قلیایی مقاوم می باشد.
.:: بذر بیبی اسفناج در فروشگاه کشاورزی سعید هم به صورت فله ای (برای حجم بالا) و هم به صورت بسته بندی 5 گرمی و همچنین بسته بندی های شرکتی عکس دار موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.